SM i Ronneby färdigspelat

Erik Blomqvist, Robin Agelin och Melvin Vu har tillbringat den senaste veckan i Ronneby för det svenska mästerskapet i schack. Mest i farten har Robin varit. Han inledde med en 13:e plats i sin grupp i den första weekendtävlingen och blev sedan 36:a i Minior-SM. Placeringen därefter kom Erik Blomqvist. Robin och Erik deltog dessutom i Chock-SM där de placerade sig på 9:e plats. Melvin Vu deltog liksom förra året i Kadett-SM och slutade på 10:e plats. Till råga på allt spelade dessutom Melvin och Robin Blixt-SM där de kom på 88:e respektive 124:e plats.  Alla resultat

Erik, Robin och Melvin spelade bra vid SM-tävlingarna i Ronneby

Erik, Robin och Melvin spelade bra vid SM-tävlingarna i Ronneby (Foto: Lars OA Hedlund)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.