Vårdraget avgjordes i strålande vårväder

I dag avgjordes den sjätte och sista deltävlingen av Mälardalens GP-serie i Västerås. Vårdraget – gjorde skäl för namnet – som avgjordes i strålande vårväder. Snabba Löparen representerades av Ludvig Estensson i lågstadiet samt Robin Agelin och Erik Blomqvist i mellanstadiet. Fina placeringar blev det för alla tre. Ludvig blev 2:a, Robin 5:a och Erik 8:a.

I totalsammandraget fick klubben två eller kanske tre pallplaceringar. Ludvig vann lågstadieklassen (men representerade Nyköpings ASK i större delen av serien), Robin slutade 3:a i mellanstadieklassen och Melvin (som spelar i Göteborg under helgen) blev 3:a i högstadie-/gymnasieklassen. Resultat

Erik och Robin strålar i kapp med solen efter Vårdraget i Västerås

Erik och Robin strålar i kapp med solen efter Vårdraget i Västerås

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.