Örebro vann Fyrdistriktsmatchen

De senaste fyra åren har distrikten i Södermanland, Västmanland, Örebro län och Östergötland startat höstsäsongen med en fyrdistriktsmatch för barn som är 12 år eller yngre. Årets upplaga arrangerades av Snabba Löparen och blev en mycket jämn tillställning. Tyvärr insjuknade Robin Agelin dagen före tävlingen och Södermanland spelade därför med en spelare kort.

De nio Södermanlandsspelarna gjorde dock utmärkta insatser: Nils Johansson, Strängnäs SS 18; Melvin Vu, Snabba Löparen och Adrian Fuentes, Nyköpings ASK 16; David Nguyen och Jako Mandekov, Snabba Löparen 13; Erik Blomqvist, Snabba Löparen och Ludvig Estensson, Nyköpings ASK 12; Adam Almaghout och Elmin Licina, Nyköpings ASK 10 poäng.

Slutligen visade sig dock Örebro län var starkast och eftersom det var den tredje segern tog man också hem det uppsatta vandringspriset.  Resultat: Örebro län 122, Södermanland 120, Västmanland 114 och Östergötland 107 poäng.

robin_s4anmastaren

Nöjda Örebro-spelare jublade efter att ha tagit hem vandringspriset för gott!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.