Summering av sommarens schackspelande

robin_s4anmastarenRobin Agelin deltog framgångsrikt i Schackfyranmästarens riksfinal där han slutade på en utmärkt 8:e plats. Därefter spelade Robin Minior-SM, vilket var hans första schacktävling med lång betänketid. Ett äventyr som slutade med en fin 42:a placering.

 

milan_csontos_paskturneringen_2017Milán Csontos deltog för andra året i rad i det ungerska ungdomsmästerskapet. I klassen för 14-åriga pojkar belade Milán 34:e plats och klättrade därmed över ELO 1400-strecket. Milán ska under hösten gå i skola i Budapest. (Foto: Lars OA Hedlund)

 

melvin_deltalift_2017Mevin Vu gjorde en utmärkt insats i SM-tävlingarnas Weekendturnering. Som lägst rankad i gruppen slutade Melvin på fjärde plats. Tuffare blev det i Kadett-SM. En tävling som Melvin får spela de närmaste fem åren. Resultatet blev en 16:e plats och massor av lärdomar. I början av augusti deltog Melvin i Cellavision Cup och slutade på 200:e plats i det enorma startfältet. (Foto: Lars OA Hedlund)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.